Sponsoren

Een vast onderdeel van Dutch UGM is de centraal gelokaliseerde informatiemarkt in het congrescentrum.

Op voordracht van de huidige Epic-ziekenhuizen is een selectie gemaakt van standhouders, waarbij de kwaliteit van leverancier en producten en betrokkenheid bij deze ziekenhuizen de belangrijkste overwegingen zijn.

De foyer van het congrescentrum is tijdens deze meeting de Meet & Greet plek met leveranciers.
U kunt hier informatie inwinnen over de diverse mogelijkheden en producten die men aanbiedt. Het programma biedt tijd om onder het genot van een kopje koffie/thee of een broodje bij hen langs te gaan en u te laten informeren. Verder vinden in de foyer alle cateringmomenten plaats. Wanneer u de workshoprondes volgt keert u altijd terug in de foyer.

All Modul

All Modul is specialist op het gebied van vaste en mobiele medische IT werkplekken voor de gezondheidszorg. Door onze focus bieden wij klanten een oplossing die past bij zijn of haar wensen. Waar de zorgverlener zich ook bevindt in het ziekenhuis of de kliniek, toegang tot EPIC is altijd gewaarborgd.

Alphatron Medical

Creating Flow in Healthcare

Beter Healthcare

Beter Healthcare is een consultancybureau op het snijvlak van zorg en ICT. Met ons enthousiaste team ondersteunen we klanten bij diverse programma’s en projecten, van advies tot en met succesvolle implementatie en beheer. Zo dragen we bij aan de digitalisering van processen en het toekomstbestendig maken van zorgorganisaties.

Enovation

Wij zijn Enovation. Wij zijn er voor de zorg. Dat doen we door connected care-oplossingen te ontwikkelen die zorgprofessionals en cliënten op een vernieuwende manier ondersteunen. Onze software ondersteunt digitale zorg en samenwerking tijdens de gehele patiëntreis. Van vroege detectie tot monitoring op afstand en alles daartussenin.

Furore

Furore beschikt over een sterk team van ervaren Epic-consultants. Bij een groot aantal Epic-ziekenhuizen, zowel in Nederland als daarbuiten, heeft Furore een verscheidenheid aan projecten op het vlak van project- en programmamanagement, implementatie, migratie, integratie en techniek gedaan. Wat ons uniek maakt? 30 jaar ervaring gecombineerd met grote domeinkennis!

G2 Speech

G2 Speech heeft 25 jaar ervaring op het gebied van geavanceerde spraaktechnologie en workflowmanagement. Elke dag gebruiken duizenden medische professionals onze AI-gestuurde software om hun verslaglegging te optimaliseren en om zo effectief mogelijk te werken. Ons cloud-based softwareplatform, SpeechCursor, biedt spraakherkenning op het hoogste nauwkeurigheidsniveau, overal, direct in elke applicatie.

M&I / Partners

M&I/Partners adviseert en begeleidt organisaties in de overheid en zorg bij hun digitale transformatie en de passende inzet van technologie en ICT.

Nordic

Nordic helpt zorginstellingen succesvol navigeren door hun EPD-reis én daarbuiten. Wij bieden wereldwijd een breed scala aan adviesdiensten die onze klanten ontzorgen op het vlak van project- en programmamanagement, implementatie en beheer.

Onze consultants beschikken over een onderscheidende hoeveelheid expertise (6+ jaar), gewaardeerd door zorginstellingen in heel Europa en daarbuiten.