Duurzaamheid

Duurzaamheid tijdens Dutch UGM 2024

Ook Dutch UGM is duurzaamheid. Wij gaan bewust om met de levenscyclus van onder andere bepaalde producenten, materialen en processen. Hoe kunnen wij dit duurzaam inzetten? Meerdere GREENTEAMS van de deelnemende ziekenhuizen denken hierover na en willen dit graag met de deelnemers delen.

Locatie
Wij werken we samen met een locatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.
Ze zijn scherp op de catering, het ervaren keukenteam kan een zeer goede inschatting maken van de hoeveelheden voedsel voor het buffet, zodat er nauwelijks iets overblijft. Mocht er toch iets over blijven, dan wordt verwerkt tot veevoer en opgehaald door de lokale boeren.
Om het lokaal te houden worden er zoveel mogelijk streekproducten gebruikt bij het klaarmaken van de buffetten.

Kijk hier wat de Congrescentrum1931 nog meer onderneemt op dit vlak: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – 1931 Congrescentrum

Duurzaamheidsstand, standnummer 12
We nodigen iedereen graag uit om langs te komen bij onze duurzaamheidsstand in de foyer om letterlijk door de groene bril te kijken. We gaan graag met je in gesprek over dit onderwerp én je kunt jouw idee droppen in de ideeënbox. Het beste idee wordt bekend gemaakt tijdens het plenaire slot en ontvangt een leuke duurzame prijs!

Deelnemers
Na afloop van het event kun je jouw badge en lanyard(keycoard) achterlaten in de daarvoor bestemde bakken.
Wij vragen iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen of carpool met (één van je) collega’s.